Panaszkezelési eljárás

Ha panaszt szeretne tenni a bejelentések kezelésével kapcsolatban, kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a részt. Véleményét és panaszait komolyan vesszük, ezért kérjük, hogy a lehető legtöbb információt adja meg nekünk, hogy minden ügyet a lehető legjobban ki tudjunk vizsgálni.

A panaszok benyújtására elektronikusan van lehetősége ide kattintva.

 

Ahhoz, hogy a panasza érvényes legyen és az ügy kivizsgálásra kerüljön a következő adatok megadása kötelező:

  • Saját név
  • E-mail cím
  • Tárgy (Válassza a Panaszkezelési eljárás opciót!)
  • A panasz oka

Kérjük, a panaszát minél részletesebben fejtse ki: az eredeti bejelentésének tartalma is derüljön ki az üzenetből, illetve a panasz benyújtásának pontos oka.

 

Amennyiben valamely információ hiányzik a bejelentésből, úgy az üggyel nem tudunk érdemben foglalkozni. A bejelentő email címére első körben hiánypótlási felszólítást küldünk, azonban ha nem kapunk a továbbiakban sem kellő információt, úgy jogunk van a panaszát elutasítani.

 

Érvényes panasz eseten a Szervezet tudomásul veszi a panaszát és a koordinátor vezetésével vizsgálatot indít az ügyben, melynek megindulásáról és annak eredményéről tájékoztatja a Szervezet vezetőjét.

 

Ha a panasznak helyt adnak, akkor megtörténik a megfelelő korrekciós intézkedés és erről tájékoztatják a bejelentőt is.

Ha panasznak nem adnak helyt, akkor erről tájékoztatják a bejelentőt.

 

A személyes adatot (név, email cím) a Szervezet a bejelentés elbírálásáig őrzi – ennek eredményéről ekkor értesíti a bejelentőt. Bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat erről.

HU
Sorrend: 
8