Szerzői jogok

Copyright Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat – Minden jog fenntartva

A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb..) csak a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv, a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – akkor annak megfelelően kell eljárni.

A World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fenntartja magának azt a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetése érdekében eljárást kezdményezzen. A kapcsolódás elhelyezéséről bejelentést a 'kapcsolat' menüpont alatt kérünk.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az internet egyes pontjaira pl. más weboldalra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat honlapjainak üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódód kár bekövetkeztéért. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltetők felelősséget nem vállalnak. Az üzemeltetők mindennemű változás - de értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartják.