Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Ugrás a tartalomra

A Biztonsagosinternet.hu Hotline számára fontos, hogy a weboldala mindenki számára könnyen hozzáférhető és akadálymentesen használható legyen. Éppen ezért folyamatosan törekszünk arra, hogy a honlapunk megfeleljen a Webtartalom akadálymentességi irányelvek (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG) 2.1 verzió AA szintjének.

Sokat dolgoztunk azért, hogy a honlapunk a háttérben úgy működjön, hogy azt bárki könnyen és akadálymentesen használhassa. Ennek részeként igyekeztük minden ARIA attribútumot az irányelv szerint alkalmazni, illetve a HTML dokumentum struktúráját és tartalmát is akadálymentessé alakítottuk.

Elvégeztük a szükséges beállításokat ahhoz, hogy a képernyőolvasó program fel tudja olvasni a weboldal tartalmát a megfelelő sorrendben. Emellett a honlap egésze irányíthatóvá vált a billentyűzet segítségével is. Annak érdekében, hogy bárki el tudja olvasni a tartalmainkat, a honlap tervezése során ügyeltünk a szabvány által meghatározott kontrasztarányok, nagyíthatóság kialakítására és az elegendően nagy betűméret és sortávolság alkalmazására.

A honlapunk biztonságosan használható bárki számára, ugyanis nem alkalmazunk túlzott animálódásokat, vagy gyors villanásokat.

Gyerekbarát tartalom

Célunk, hogy a honlapunk kiskorúak számára is könnyen hozzáférhető legyen. Ennek érdekében a weboldal minden tartalmát gyerekbarát nyelven fogalmaztuk meg.